9,7/10

118 reviews

Totaalaanbod

Van de beste kozijnen

Korte levertijden

Vanaf 3 weken

Persoonlijk contact

5 dagen per week

9,7/10

118 reviews

Bedankt!

Bedankt voor de interesse!

Een greep uit ons aanbod

Reviews van onze partners

Vanaf het eerste contact merkte ik dat WNDW uit een jong gedreven team bestaat.  Zij zijn heel klantgericht. Ik kreeg een accountmanager met een 06 nummer die ik zelfs op vrijdag om 5 uur kon bellen.
Kwa levertijd betere tijden ten opzichte van grotere partijen die al een beetje zijn vastgeroest.

Joep van Meel

Mulder & Mulder Dakkapellen B.V.

Niets dan lof voor dit bedrijf! Vanaf het eerste contact zeer professioneel geholpen door Matthew. Denkt mee met raad en advies en volgt de bestelling op tot de aflevering. We kunnen alleen maar zeggen dat service hier hoog in het vaandel staat en ook de correcte prijs dus win win!!!

Walter

Chaletbouw

Ik ben goed te spreken over de lading kunstof kozijnen van Wndw.nl! WNDW heeft een ruim aanbod en helpt goed bij het maken van een keuze. Contact met de medewerker verliep heel vlot, er was antwoord op al mijn vragen. Top service!  Ik ben zeer tevreden!

Nick Den Akker

Bouwbedrijf Akker

Vanwege spoed heb ik nieuwe maatwerk kozijn moeten bestellen. Ik wist er eigenlijk niks van af, hoe of wat. Maar het was zo geregeld! Zoals beloofd kreeg ik in 2 weken een appje dat ik ze al op kon komen halen. Zelf plaatsen bleek best mee te vallen dankzij goede tips en videos. Bedankt WNDW voor de goede service. Ik raad WNDW zeker aan!

Luc

Directeur bouwbedrijf

Partner worden in 3 stappen

Stap 1

Vul het formulier in

Laat je gegevens achter om partner te worden van WNDW

Stap 2

Vrijblijvend gesprek

Je wordt geheel vrijblijvend gebeld door een van onze accountmanagers

Stap 3

Welkom tot ons netwerk!

Na een succesvol gesprek profiteer je direct van de voordelen

Kozijnen voor jouw volgende project zonder gedoe!

© 2023 WNDW | Privacyverklaring

34+ beoordelingen geverifieerd door