Smart home

Tahoma biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface om het systeem te beheren waarmee u alle apparatuur kunt bedienen met een computer, tablet of smartphone. Je hoeft enkel de Tahoma-router thuis aan te sluiten op de Wi-Fi-router met behulp van de meegeleverde kabel en om stroom aan te zetten, dan zal de router zelf de benodigde configuratie-instellingen uitvoeren. Het is mogelijk om de thuisautomatica via internetbrowser op elke computer en via apps op mobiele apparaten (IOS, Android) te controleren.

 

Tahoma systeem maakt het mogelijk om meer dan 100 verschillende producten in de io-technologie te controleren. U geeft een opdracht om een ‚Äč‚Äčoperatie uit te voeren en tegelijkertijd kunt u controleren of die opdracht volledig is uitgevoerd. Bijvoorbeeld: de garagepoort is niet gesloten omdat het tegen een obstakel kwam, dus automatisch weer opende. U kunt 40 controlescenario's maken en deze handmatig activeren, automatisch op bepaalde tijden of afhankelijk van signalen van de sensoren.

 

Beveilig je huis

Smart Home zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over comfort, functionaliteit en energie-efficiëntie van het huis. Tahoma Somfy automatisering maakt het mogelijk om alle apparatuur thuis aan te passen aan uw behoeften en zorgt voor comfort en plezier. Ramen, deuren en rolluiken kunnen zichzelf op bepaalde tijden van de dag openen en sluiten, zelfs als u niet thuis bent.

Interesse in onze producten?

Hebt u interesse in onze producten en hoe dit geautomatiseerd kan worden?

Neem contact op.