WNDW

OVER ONS

Bij WNDW staan we voor kwalitatief hoogwaardige kozijnen en een uitstekende service. Als jong en toegewijd team zetten we ons volop in om het leveringsproces van kozijnen zo gemakkelijk mogelijk te maken voor bouwend Nederland. We bieden een breed scala aan kozijnen, deuren, schuifpuien en garagedeuren.

Bij ons kun je rekenen op:

  • De beste service, wat blijkt uit onze 5-sterren beoordeling op Google
  • Snelle levering in heel Nederland en België, al vanaf 3 weken
  • Een vast contactpersoon, zodat je snel het benodigde advies kunt krijgen
  • Een duidelijke werkwijze voor een soepel proces
  • Verkoopondersteuning om jouw bedrijf te laten groeien
  • Visueel materiaal om bij de klant te laten zien.

Bij WNDW weten we dat je zoekt naar kozijnen van de hoogste kwaliteit en een betrouwbare partner. Daarom hebben we ons gespecialiseerd op verschillende gebieden om jouw tevredenheid te garanderen.

Of je nu op zoek bent naar kunststof of aluminium kozijnen, we hebben het. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Met ons in contact komen kan op de volgende 3 manieren:

Klik hiernaast op de knop.
bel naar 0168 – 23 37 27
Mail naar: info@wndw.nl

Direct een offerte aanvragen? Klik hier
Showroom bezoeken? Maak eerst even een afspraak.
Adres: Campagneweg 28, 4761. RM Zevenbergen
Wij zijn ook te vinden op: InstagramFacebookLinkedin en Marktplaats

Jong team met een frisse blik op de markt 

Bij WNDW hebben we een jong en vooruitstrevend team dat constant op zoek is naar verbetering. Dit doen we op verschillende vlakken.

We vinden het niet alleen belangrijk om duurzaam om te gaan met het milieu, maar ook om duurzame zakenrelaties op te bouwen. Bouwbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars sluiten zich graag bij ons aan, omdat ze weten dat wij hen op het gebied van kozijnen volledig ontzorgen. Onze gedreven specialisten zorgen ervoor dat onze partners zich volledig kunnen focussen op hun bouwprojecten. We hechten veel waarde aan goede communicatie, zodat deze relaties duurzaam blijven.

Daarnaast vinden we het belangrijk om als team te groeien op persoonlijk vlak. We zijn nog jong en hebben veel kennis van kozijnen, maar er is altijd ruimte voor persoonlijke groei. Bij WNDW zorgen we voor voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zodat iedereen in ons team zich kan ontplooien. Hier profiteren onze partners ook van, omdat wij zo nog efficiënter kunnen werken en steeds betere resultaten kunnen leveren.

Onze producten worden ook steeds beter. Elke week worden meerdere kozijnen uit de productielijn gekozen voor een willekeurige kwaliteitscheck. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit blijven garanderen.

Bij WNDW blijven we altijd op zoek naar manieren om het beter te doen, zowel op het gebied van producten als prijzen. We willen onze partners namelijk altijd het allerbeste bieden.

Wil jij onze werkwijze en prachtige producten ervaren? Neem dan vandaag nog contact op.

Contact opnemen

Plan jouw bezoek aan ons showroom!

Of je nu voor een groot of klein project komt, we zijn er voor je. Vul hieronder je gegevens in, en we nemen contact met je op voor het plannen van een afspraak. Dit kan een bezoek aan ons showroom zijn of een uitgebreid telefonisch consult.