Kozijnen showroom

Nieuwe kozijnen, maar hoe ziet zoiets er dan precies uit? Wil je de mogelijkheden eens in het echt bekijken? Of heb je totaal geen idee waar te beginnen en laat jij je graag eerst van A tot Z informeren? Hierom hebben wij een kozijnen showroom in Zevenbergen waarin onze brede selectie kunststof en aluminium kozijnen tentoongesteld staan. Naast de verschillende kozijnen zijn er ook verscheidene deuren, kleuren en voorbeelden van vele verschillende opties.

Locatie

Onze showroom is gevestigd aan de Campagneweg 28 in Zevenbergen, aan de linkerkant van de weg op industrieterrein de Koekoek. We zijn makkelijk bereikbaar vanaf zowel de A16, A17, A59 als met het openbaar vervoer. Zo’n ±25 minuten rijden vanaf Breda en ±40 minuten vanaf Rotterdam. Maak altijd eerst een afspraak.

Partners van WNDW

Als partner van WNDW kan je ook profiteren van onze showroom. Stuur de klant op pad of kom met ze langs om de mogelijkheden en wensen samen door te spreken. Dit bespaart veel heen-en-weer contact over kleine zaken waardoor kostbare tijd bespaard kan worden in het offerte-proces. Daarnaast komt het een stuk professioneler over dan “De kozijnen lijken op die daar, verderop in de straat” of “Kijk maar even op internet“. De klant wilt natuurlijk de beste service, advies op maat en precies weten wat ze te wachten staat, laat dat maar aan de experts van WNDW over!

Afspraak inplannen

Een afspraak inplannen? Klik op onderstaande button of bel ons en wij zorgen ervoor dat de koffie dan klaarstaat en heten je graag van harte welkom!

Afspraak maken

Plan jouw bezoek aan ons showroom!

Of je nu voor een groot of klein project komt, we zijn er voor je. Vul hieronder je gegevens in, en we nemen contact met je op voor het plannen van een afspraak. Dit kan een bezoek aan ons showroom zijn of een uitgebreid telefonisch consult.