Onze partners

Wij leveren met trots met verschillende merken: Aluplast, Aluprof, Aliplast, Drutex kozijnen en deuren. Doordat wij uitsluitend met de meest vooraanstaande merken uit de branche werken, zorgt dit ervoor dat wij topkwaliteit kunststof en aluminium kozijnen leveren. Deze merken zien wij dan ook als onze partner, omdat we constant met elkaar in contact blijven over verbetering van de huidige producten en met het zicht op nieuwe producten.

Hierdoor kunnen wij onze klanten goed voorzien van het beste dat er te vinden is op de markt.

Wereldwijd spelen de thema’s duurzaamheid en het milieu een grote rol. Naast dat kozijnen voor de gebruikers een groot voordeel leveren op hun energierekening (en zo ook de winning van deze energie), vinden wij het belangrijk dat onze partners rekening houden met deze thema’s. Je kunt er bij ons vanuit gaan dat de producten vervaardigd worden op een energie en milieu zuinige manier, tot zover dat mogelijk is. Het blijft natuurlijk van belang dat de materialen stevig en goed in elkaar zitten. Dit vergt ook de juiste wijze van verwerking.

Wij werken voornamelijk samen met Nederlandse, Duitse en Poolse partijen om de juiste materialen bij elkaar te krijgen zodat onze klanten kunnen genieten van zowel een scherpe prijs als een uitblinkende kwaliteit. Zo kunnen we een totaal aanbod neerzetten zodat we onze klanten van A tot Z kunnen voorzien.

Alles onder één dak én een vast contactpersoon, klinkt goed he?

Onze bouwpartners

Veel van onze vaste klanten zien we al snel als partners en wij helpen hen dan ook met de verkoop van hun diensten wat erin resulteert dat er een wisselwerking vormt en een goede zakenrelatie. Onze informele communicatie wijze helpt mee aan de soepelheid van contact. Dit maakt het een stuk makkelijker om ‘even’ te bellen met elkaar.

Wij helpen onze partners in de vorm van complete verkoopondersteuning. Denk hierbij aan het beschikbaar stellen van onze showroom aan de klanten van onze partners en het aanleveren van visuele materialen die onze partners weer aan hun klanten kunnen laten zien. Onze ervaring leert dat er veel enthousiasme is over deze werkwijze en daarom zetten wij dit ook met alle passie door.

Offerte aanvragen? Klik hier

PARTNER WORDEN VAN WNDW?

Plan jouw bezoek aan ons showroom!

Of je nu voor een groot of klein project komt, we zijn er voor je. Vul hieronder je gegevens in, en we nemen contact met je op voor het plannen van een afspraak. Dit kan een bezoek aan ons showroom zijn of een uitgebreid telefonisch consult.