Onze service

Jouw klant helpen

Door met je projecten maar wel een klant die je verder wilt helpen? Stuur ze naar ons!

De keuze welk type kozijnen jouw klant in zijn huis wilt hebben is niet zomaar gemaakt, tijdens het maken van deze keuze wil jij geen kostbare tijd verliezen op projecten die je wilt afronden.

Daar hebben wij een oplossing voor: Stuur je klant naar ons en wij helpen de keuze te maken. Het enige wat je hoeft aan te leveren is de tekeningen. Wel zo makkelijk!

Showroom

Om de keuze nóg makkelijker te maken voor jouw klant kunnen ze langskomen bij ons in de showroom. Wij zorgen dat de klant goed geïnformeerd wordt en een goede keuze kan maken. Natuurlijk onder het genot van een lekker bakje koffie!

Opmeten: Wij kunnen tips en tricks geven over hoe wij een situatie op zouden meten. Het is wel zo dat iedere vakman zijn kozijnen op een andere manier inbouwt. Met dit in het achterhoofd kunnen we dus slechts tips geven over hoe wij het op zouden meten. De uiteindelijke maten ben je zelf verantwoordelijk voor.

Deze maten staan netjes op de offerte aangegeven zodat jij precies kan zien hoe de kozijnen geleverd worden.

Montage

WNDW is een leverancier van kozijnen. Wij richten ons op het produceren van topkwaliteit producten met daarbij de beste service. Om onze optimale focus hierop te houden verzorgen wij geen montage.

Service zelfs tot na de levering.

Dit houdt in dat, op het moment dat er iets is als je het kozijn al gemonteerd hebt, wij zelfs dan nog kunnen helpen.

Het komt nauwelijks voor dat er iets mis is met de kozijnen die wij leveren. Maar het kan weleens voorkomen. Als dit gebeurt zijn dit vaak zaken die je zo oplost.

Toch is het fijn als je hiermee bij iemand terecht kan. Bij WNDW hechten we veel waarde aan zowel onze tijd als die van onze partners. Daarom zorgen we graag dat je snel door kan met jouw project of zelfs jouw volgende project.

Serviceteam

Hiervoor hebben wij een serviceteam dat kan zorgen dat alles weer helemaal soepel loopt. Vaak is dit serviceteam nog gratis ook! Dit hangt natuurlijk af van de situatie.

PARTNER WORDEN VAN WNDW?

Plan jouw bezoek aan ons showroom!

Of je nu voor een groot of klein project komt, we zijn er voor je. Vul hieronder je gegevens in, en we nemen contact met je op voor het plannen van een afspraak. Dit kan een bezoek aan ons showroom zijn of een uitgebreid telefonisch consult.