WNDW Zevenbergen

WNDW is een jong bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit ramen, deuren en rolluiken levert. Kwaliteit en service hebben bij WNDW de hoogste prioriteit. WNDW is de trotse Nederlandse dealer van Drutex. Ieder kozijn van Drutex geplaatst in Nederland wordt geleverd door WNDW en daar zijn wij trots op! Wij staan namelijk volledig achter onze leverancier uit Polen.

 

WNDW is de trotse Nederlandse dealer van Drutex.

DRUTEX is de Europese leider, met meer dan 30 jaar ervaring, in de productie van ramen in Europa, met een potentieel waarmee we 7000 ramen per dag kunnen vervaardigen. Zij bieden hun producten aan over vrijwel heel Europa, de VS, Mexico en Australië. Naast de kozijnen van PVC en aluminium bieden zij ook ramen en deuren, aluminium gevels, wintertuinen, branddeuren en rolluiken.

 

Drutex versterkt de leidinggevende positie van het bedrijf door het opstellen van wereldwijde trends in de raam- en deurmarkt gericht op investeringen in moderne technologische faciliteiten en innovatieve oplossingen voor raam- en deurwerk.

 

Alle producten worden van A tot Z in het bedrijf gecreëerd. Een eigen R & D afdeling, onderzoekslaboratoria en ontwerpen, alles van prototypes tot eindproducten, 100% DRUTEX. Het bedrijf heeft tientallen patenten die de innovativiteit en originaliteit van de ontwikkelde technologieën bevestigen.

 

DRUTEX en WNDW

DRUTEX is ook één van de weinige bedrijven die in productie een professionele robot hebben gemaakt en geïmplementeerd voor de behandeling van raam- en deurwerk. Door het creëren van een volledig geautomatiseerde productielijn op basis van het gebruik van een robot, kan het bedrijf de productie precisie verhogen, de productie herhaalbaarheid verbeteren en de snelheid en efficiëntie van de operaties verhogen, wat het belangrijkste concurrentievoordeel verbetert.

Neem contact met ons op.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen, onze showroom bezoeken of een offerte aanvragen?

Contact opnemen.