9,7/10

118 reviews

Totaalaanbod

Van de beste kozijnen

Korte levertijden

Vanaf 2 weken

Persoonlijk contact

5 dagen per week

9,7/10

40 reviews

Exclusieve partner worden van WNDW?

Wil je ook weten wat de voordelen zijn voor jouw bedrijf als jij je aansluit bij ons netwerk? Vul dan het formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie over alle voordelen die wij te bieden hebben aan exclusieve partners:

Premium kwaliteit voor een lage prijs

Korte levertijden vanaf slechts 3 weken

Gratis levering in Nederland en België

Exclusieve kortingen voor onze partners

Gemiddelde score van 5 sterren op Google

0

Ondernemers
gingen je al voor!

Check vrijblijvend!

"*" geeft vereiste velden aan

Wordt exclusieve partner van WNDW!
En ervaar ook alle voordelen die wij te bieden hebben aan jouw onderneming

Je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door onze accountmanager

Wij hebben momenteel nog plek voor 7 ondernemingen!

Onderneming
Naam*
Privacy voorwaarden*
Klik hier voor de privacy voorwaarden

Nog meer voordelen van WNDW

Als exclusieve partner van WNDW profiteer je van aantrekkelijke voordelen voor jouw onderneming:

Een greep uit ons aanbod

Reviews van onze partners

Vanwege spoed heb ik nieuwe maatwerk kozijn moeten bestellen. Ik wist er eigenlijk niks van af, hoe of wat. Maar het was zo geregeld! Zoals beloofd kreeg ik in 2 weken een appje dat ik hem al op kon komen halen. Zelf plaatsen bleek best mee te vallen dankzij goede tips en videos. Bedankt WNDW voor de goede service. Ik raad WNDW zeker aan!

Luc

Directeur bouwbedrijf

Ik ben goed te spreken over de lading kunstof kozijnen van Wndw.nl! WNDW heeft een ruim aanbod en helpt goed bij het maken van een keuze. Contact met de medewerker verliep heel vlot, er was antwoord op al mijn vragen. Top service!  Ik ben zeer tevreden!

Nick Den Akker

Bouwbedrijf Akker

Niets dan lof voor dit bedrijf! Vanaf het eerste contact zeer professioneel geholpen door Matthew. Denkt mee met raad en advies en volgt de bestelling op tot de aflevering. We kunnen alleen maar zeggen dat service hier hoog in het vaandel staat en ook de correcte prijs dus win win!!!

Walter

Chaletbouw

Vanaf het eerste contact merkte ik dat WNDW uit een jong gedreven team bestaat.  Zij zijn heel klantgericht. Ik kreeg een accountmanager met een 06 nummer die ik zelfs op vrijdag om 5 uur kon bellen.
Kwa levertijd betere tijden ten opzichte van grotere partijen die al een beetje zijn vastgeroest.

Joep van Meel

Mulder & Mulder Dakkapellen B.V.

Partner worden in 3 stappen

Stap 1

Vul het formulier in

Laat je gegevens achter om partner te worden van WNDW

Stap 2

Vrijblijvend gesprek

Je wordt geheel vrijblijvend gebeld door een van onze accountmanagers

Stap 3

Welkom tot ons netwerk!

Na een succesvol gesprek profiteer je direct van de voordelen

Heb je nog een vraag? Wij hebben het antwoord.

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van uw bestelde product. Accessoires kunnen wij in de meeste gevallen uit voorraad leveren, de verwachte levertijd hiervan bedraagt dan 3 – 4 werkdagen. In het geval wij het accessoire niet op voorraad hebben, kunt u rekening houden met 1 – 2 weken.

De levertijd van kozijnen is verschillend, en afhankelijk van het gekozen materiaal. Kunststof kozijnen hebben de kortste levertijd, deze bedraagt zo’n 3 – 6 weken. Aluminium kozijnen duren iets langer om te produceren, de levertijd bedraagt hier 4 – 8 weken. Voor houten kozijnen hanteren wij een levertijd van 7 – 10 weken.

Hoelang het precies duurt, is afhankelijk van de bestelde constructie. Het kan namelijk zo zijn dat u een standaardmaat heeft gekozen, of juist maatwerk heeft aangevraagd of misschien zelfs wel een uitzonderlijke constructie. Wanneer u uw bestelling plaatst, stellen wij u op de hoogte over de verwachtte levertijd. Zodra de productie gereed is en bij ons dan bekend is wat de exacte leverweek en het tijdstip van afleveren is, bent u gelijk de eerste die het hoort!

Alle kozijnen meten wij op vanaf buiten, vanaf buiten meet u namelijk de dagmaat. Dit is het gat waar het kozijn in moet worden geplaatst. Meet hierbij zowel de breedte als de hoogte van muur-tot-muur op 3 verschillende plaatsen op de millimeter nauwkeurig. Het kan namelijk wel eens zo zijn dat het kozijn ietwat scheef staat, in dat geval zullen hier verschillende maatvoeringen naar voren komen. Pak hier de kleinste maten van, zo zijn we verzekerd dat het kozijn past.

Nu hebt u de ruwe maten van het kozijn. Uiteindelijk moet dit altijd nog afgewerkt worden, wij adviseren om 10mm van de ruwe maten af te halen. Zo blijft er rondom het kozijn 5mm ruimte over om compriband te plaatsen en af te werken. Het compriband zal uitzetten tegen de gevel en zorgt voor een wind- en waterdichte afdichting. Als u aan ons de maten doorgeeft

De binnendraaiende deur is een uitzondering, deze moet vanaf binnen worden opgemeten! Bij een hoogteverschil tussen buiten en de vloer binnen kan het anders namelijk het geval zijn dat de deur te laag zit om open te kunnen.

Komt u er niet uit? Of ontvangt u graag advies over hoe het beste op te meten? Stuur dan een mailtje met afbeeldingen van de situatie naar info@old.wndw.nl en dan kunnen wij vrijblijvend met u meekijken.

In het geval u uw bestelde producten wilt afhalen kan dat bij ons op de zaak. Dit doen wij altijd op afspraak, omdat het nog wel eens kan voorkomen dat onze medewerkers op locatie zijn en zodat we voor u de koffie klaar kunnen zetten. Ons adres is:

Campagneweg 28
4761 RM Zevenbergen

Bestellingen boven de €2500 kunnen tevens kosteloos op locatie worden bezorgd. Deze komen dan aan met de vrachtwagen. De chauffeur zal met zijn eigen heftruck uw kozijnen netjes op een bok wegzetten op een plek die voor u handig is.

De regelingen voor fabrieksgarantie is verschillend per product. Zo beschikken kozijnen over 5 jaar fabrieksgarantie, zowel voor Kunststof als voor Aluminium. Stalen kozijnen, zowel binnen als buiten, beschikken over 2 jaar fabrieksgarantie.

Deuren (zowel binnen- als buitendeuren) beschikken over 2 jaar fabrieksgarantie, evenals de deurpanelen. Bij deze producten is het zo dat eventuele mankementen zich meestal al vertonen in de eerste zomer dan wel in de winter. De fabrieksgarantie van 2 jaar zorgt er daarom voor dat u voldoende beschermd bent tegen eventuele technische fouten.

Rolluiken en het Hang- en Sluitwerk beschikken over 5 jaar fabrieksgarantie. Op overige Accessoires, zoals: Jaloezieën, Horren, Ventilatieroosters en Poorten zit 2 jaar fabrieksgarantie.

U zult ongetwijfeld de verschillende materiaalsoorten voorbij hebben zien komen, maar welk materiaal past nou het beste bij u? De grootste verschillen tussen de materialen zitten hem in het uiterlijk, de isolatie, de prijs, het vereiste onderhoud, de levensduur en de constructiemogelijkheden. Hieronder leest u de eigenschappen per materiaal, om zo tot een weloverwogen besluit te komen. Komt u er toch niet uit? Dan voorzien wij u graag van vrijblijvend advies, neem daarvoor contact met ons op!

Houten kozijnen hebben een klassiek uiterlijk met goede isolatiewaarden. Omdat deze kozijnen in de timmerfabriek vervaardigd worden is aan bijna elke constructiewens te voldoen. Hier komt dan wel bij dat houten kozijnen over het algemeen duurder zijn dan bijvoorbeeld kunststof kozijnen. Bovendien vergen houten kozijnen relatief veel onderhoud, om verkleuring en houtrot tegen te gaan. Ze moeten om de ±5 jaar geschilderd worden om hun mooie uiterlijk en goede isolatie te behouden. Houten kozijnen zijn heel duurzaam, met een gemiddelde levensduur van 50 – 75 jaar.

Kunststof kozijnen kunnen zowel een klassieke uitstraling (verdiept profiel) als een modern uiterlijk (vlak profiel) hebben. De isolatiewaarden van kunststof zijn ongeëvenaard, en het beste op de markt. De constructiemogelijkheden zijn minder als bij bijvoorbeeld hout, omdat aan specifieke dimensies moet worden voldaan om stevigheid en functionaliteit te garanderen. Daar krijgt u dan wel de beste prijs voor terug, aangezien kunststof aanzienlijk goedkoper is dan hout of aluminium. Bijkomend voordeel is ook dat kunststof kozijnen vrij onderhoudsarm zijn. Een paar keer schoonmaken per jaar is al voldoende om de kozijnen te laten stralen voor vele jaren. Kunststof kozijnen zijn ook zeer duurzaam. De gemiddelde levensduur bedraagt 50 jaar waarna ze volledig kunnen worden gerecycled. Een goede keuze voor u én het milieu!

Aluminium kozijnen staan bekend om hun strakke en moderne uiterlijk. Om deze reden ziet u deze kozijnen veelal toegepast in nieuwbouwsituaties. De isolatiewaarden van aluminium zijn minder dan die van kunststof en hout, maar dankzij ontwikkelingen in de markt trekt dit steeds meer bij. De prijs van aluminium kozijnen ligt hoger dan die van kunststof kozijnen, en is in veel van de gevallen vergelijkbaar met de prijs voor hout. Aluminium kozijnen vereisen het minste onderhoud, maar de gemiddelde levensduur ligt iets lager (40 jaar). Het is in aluminium mogelijk grotere constructies te realiseren dan met kunststof.

Wij beschikken over een showroom in Zevenbergen, u bent op afspraak van harte welkom! Hier hebben we verschillende producten uit ons assortiment tentoongesteld en voorzien onze gekwalificeerde verkoopmedewerkers u graag van een kopje koffie en advies op maat.

© 2024 WNDW | Privacyverklaring

40+ beoordelingen geverifieerd door