Over ons

WNDW is een ambitieus bedrijf met een frisse en vooruitstrevende blik op de markt.

Wij zetten ons volop in om bouwend Nederland te voorzien van prachtige kozijnen. Jij kan je bezig houden met het neerzetten van mooie projecten, wij zorgen dat het goed komt met de kozijnen!

Bij ons kun je rekenen op:

Bij WNDW weten we dat je zoekt naar kozijnen van de hoogste kwaliteit en een betrouwbare partner. Daarom hebben we ons gespecialiseerd op verschillende gebieden om jouw tevredenheid te garanderen.

Service

De beste service, wat blijkt uit onze 5-sterren beoordeling op Google. Je krijgt als partner een vast contactpersoon, zodat je snel het benodigde advies kunt krijgen.

Levering

Leveringen in heel Nederland en België al vanaf 3 weken! Geniet van onze betrouwbare producten en service, waarbij klanttevredenheid onze prioriteit is.

Partner

Wordt vaste partner en geniet van voordelen waarmee jij jouw bedrijf nog verder kan laten groeien. Onze adviseurs bieden op maat gemaakte oplossingen voor alle klantbehoeften.

Vormgeving

We bieden een breed scala aan visueel materiaal om bij jouw klant te laten zien, van gedetailleerde brochures tot 3D-modellen van onze kozijnen.

Yvar Dasselaar

Director & Operational

Naam Achternaam

Functie titel

Naam Achternaam

Functie titel

Naam Achternaam

Functie titel

Jong team met een frisse blik op de markt

Bij WNDW hebben we een jong en vooruitstrevend team dat constant op zoek is naar verbetering. Dit doen we op verschillende vlakken.

We vinden het niet alleen belangrijk om duurzaam om te gaan met het milieu, maar ook om duurzame zakenrelaties op te bouwen. Bouwbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars sluiten zich graag bij ons aan, omdat ze weten dat wij hen op het gebied van kozijnen volledig ontzorgen. Onze gedreven specialisten zorgen ervoor dat onze partners zich volledig kunnen focussen op hun bouwprojecten. We hechten veel waarde aan goede communicatie, zodat deze relaties duurzaam blijven.

Daarnaast vinden we het belangrijk om als team te groeien op persoonlijk vlak. We zijn nog jong en hebben veel kennis van kozijnen, maar er is altijd ruimte voor persoonlijke groei. Bij WNDW zorgen we voor voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zodat iedereen in ons team zich kan ontplooien. Hier profiteren onze partners ook van, omdat wij zo nog efficiënter kunnen werken en steeds betere resultaten kunnen leveren.

Onze producten worden ook steeds beter. Elke week worden meerdere kozijnen uit de productielijn gekozen voor een willekeurige kwaliteitscheck. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit blijven garanderen.

Bij WNDW blijven we altijd op zoek naar manieren om het beter te doen, zowel op het gebied van producten als prijzen. We willen onze partners namelijk altijd het allerbeste bieden.

Jong team met een frisse blik op de markt

Bij WNDW hebben we een ambitieus en vooruitstrevend team dat constant op zoek is naar verbetering op alle vlakken.

We vinden het niet alleen belangrijk om duurzaam om te gaan met het milieu, maar ook om duurzame zakenrelaties op te bouwen. Bouwbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars sluiten zich graag bij ons aan, omdat ze weten dat wij hen op het gebied van kozijnen volledig ontzorgen. Onze gedreven specialisten zorgen ervoor dat onze partners zich volledig kunnen focussen op hun bouwprojecten. Goede communicatie staat dan ook hoog in het vaandel, aangezien dat volgens ons een van de hoofdzaken is om een samenwerking tot een succes te maken. 

Daarnaast vinden we het belangrijk om als team te groeien op persoonlijk vlak. We zijn ambitieus en hebben veel kennis van kozijnen, maar er is altijd ruimte voor persoonlijke groei. Bij WNDW zorgen we voor voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zodat iedereen in ons team zich kan ontplooien. Hier profiteren onze partners ook van, omdat wij zo nog efficiënter kunnen werken en steeds betere resultaten kunnen leveren.

Op productniveau blijven we volop ontwikkelen, kwaliteit garanderen is cruciaal. Elke week doen we een willekeurige kwaliteitscheck gedaan op kozijnen uit onze productielijn om zo te controleren of wij de kwaliteit nog steeds leveren die je van ons mag verwachten.

Bij WNDW blijven we altijd op zoek naar manieren om het beter te doen, zowel op het gebied van producten als prijzen. We willen onze partners namelijk altijd het allerbeste bieden.

Plan jouw bezoek aan ons showroom!

Of je nu voor een groot of klein project komt, we zijn er voor je. Vul hieronder je gegevens in, en we nemen contact met je op voor het plannen van een afspraak. Dit kan een bezoek aan ons showroom zijn of een uitgebreid telefonisch consult.