Harmonica schuifsystemen

Productfoto’s

Makkelijk in te bouwen

Door de uitstekende bouwkwaliteit zijn al onze profielen makkelijk in te bouwen.

Beschikbaar met veiligheidsglas

Kan worden geleverd met thermisch behandeld veiligheidsglas

Levertijd

De gemiddelde levertijd is 4 tot 6 weken

Inspiratie brochure

Aluminium harmonica deuren zijn een slimme keuze voor degenen die op zoek zijn naar ruimtebesparing en stijl.

Een harmonica schuifsysteem is een systeem dat wordt gebruikt om opvouwbare deuren te creëren. De deuren zijn gemaakt van aluminium en kunnen worden gebruikt om een ruimte af te schermen of om een grotere opening te creëren tussen binnen- en buitenruimtes. Het systeem bestaat uit een reeks opvouwbare panelen die op een speciaal railsysteem zijn bevestigd. Dit maakt het mogelijk om de deuren gemakkelijk te openen en te sluiten door ze op te vouwen of uit te vouwen. Het harmonica schuifsysteem is een populaire keuze voor huizen en andere gebouwen vanwege zijn duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en energie-efficiëntie. Bovendien zijn de panelen beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren, wat ze geschikt maakt voor verschillende architectonische stijlen en behoeften.

Eigenschappen

BEKIJK OOK ONZE SCHUIFPUIEN

Schuifpuien zijn grote glazen panelen die langs een rail kunnen worden verplaatst om een opening te creëren of te sluiten. Ze zijn gemaakt van materialen zoals aluminium of kunststof en zijn een geweldige manier om licht en frisse lucht naar binnen te laten en tegelijkertijd de privacy te behouden. Aluminium schuifpuien zijn gemaakt van sterk en duurzaam aluminium en zijn bestand tegen roest en verkleuren niet, wat ze ideaal maakt voor gebruik in omgevingen met veel vocht. Kunststof schuifpuien zijn gemaakt van PVC of een ander kunststof materiaal en zijn bestand tegen vocht en rot. Ze zijn ook licht van gewicht en gemakkelijk te onderhouden, wat ze ideaal maakt voor gebruik in vochtige omgevingen. Beide materialen zijn ook isolerend en kunnen helpen om de warmte binnen te houden of de kou buiten te houden. Bovendien zijn aluminium en kunststof schuifpuien ook beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren, wat ze geschikt maakt voor verschillende architectonische stijlen en behoeften

Kozijnen voor al jouw zakelijke behoeften

Bij WNDW zijn we gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige kozijnen voor zakelijke klanten. Onze kozijnen combineren esthetische vormgeving met duurzaamheid, zodat je verzekerd bent van een product dat zowel mooi als functioneel is.

Inspiratie voor jouw volgende project

Ontdek enkele van onze recente projecten voor verschillende tevreden klanten. We hebben gewerkt aan kozijnen van aluminium en kunststof materiaal, die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en functioneel.