Schuifpuien

Productfoto’s

Previous slide
Next slide

Makkelijk in te bouwen

Door de uitstekende bouwkwaliteit zijn al onze profielen makkelijk in te bouwen.

Standaard met veiligheidsglas

Aangezien schuifpuien tot de grond komen, is het van belang dat hier veiligheidsglas wordt toegepast.

Levertijd

De gemiddelde levertijd is 4 tot 6 weken

Inspiratie brochure

Aluminium en kunststof schuifpuien zijn populaire keuzes voor het afschermen van een ruimte of het verbinden van binnen- en buitenruimtes.

Ontdek onze aluminium en kunststof schuifpuien, perfect voor elk bouwproject. Aluminium biedt duurzaamheid, slanke designs en is onderhoudsarm, ideaal voor moderne ruimtes vol licht. Kunststof schuifpuien blinken uit in energie-efficiëntie, veiligheid en bieden een kosteneffectieve oplossing met veelzijdige stijlen. Beide opties verhogen de waarde en esthetiek van projecten, voldoen aan diverse bouweisen en dragen bij aan duurzaamheid. Kies de perfecte match voor jouw projectbehoeften.

Eigenschappen

Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien zijn een slimme keuze voor degenen die op zoek zijn naar ruimtebesparing en stijl. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en nemen weinig ruimte in beslag wanneer ze open of dicht zijn. Bovendien zijn ze sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kies voor kunststof schuifpuien van topkwaliteit.

Aluminium schuifpuien

Aluminium schuifpuien combineren elegantie met functionaliteit, ideaal voor ruimte-efficiëntie. Hun lichte constructie zorgt voor soepele bediening zonder veel plaats in te nemen, open of gesloten. Ze vergen weinig onderhoud. Opteer voor onze hoogwaardige aluminium schuifpuien.

BEKIJK OOK ONZE HARMONICA SCHUIFSYSTEMEN

Aluminium vouwdeuren bieden een perfecte mix van stijl en functionaliteit, ideaal voor wie efficiënt ruimtegebruik waardeert. Ze functioneren moeiteloos en beslaan minimaal ruimte, zowel geopend als gesloten. Daarnaast kenmerken ze zich door hun robuustheid, lange levensduur en eenvoud in onderhoud. Ga voor onze premium aluminium vouwdeuren.

Kozijnen voor al jouw zakelijke behoeften

Bij WNDW zijn we gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige kozijnen voor zakelijke klanten. Onze kozijnen combineren esthetische vormgeving met duurzaamheid, zodat je verzekerd bent van een product dat zowel mooi als functioneel is.

Inspiratie voor jouw volgende project

Ontdek enkele van onze recente projecten voor verschillende tevreden klanten. We hebben gewerkt aan kozijnen van aluminium en kunststof materiaal, die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en functioneel.