Aluminium ramen

Productfoto’s

Previous slide
Next slide

Makkelijk in te bouwen

Door de uitstekende bouwkwaliteit zijn al onze profielen makkelijk in te bouwen.

Beschikbaar met veiligheidsglas

Kan worden geleverd met thermisch behandeld veiligheidsglas

Levertijd

De gemiddelde levertijd is 4 tot 7 weken

Inspiratie brochure

Onze aluminium kozijnen, alleen het beste van het beste.

Ontdek de kracht van aluminium in onze gespecialiseerde selectie, ideaal voor bouwbedrijven en aannemers. Onze aluminium producten bieden een combinatie van duurzaamheid, stijl en energie-efficiëntie, perfect voor elke bouwstijl. Kies voor onze aluminium oplossingen en verzeker jouw projecten van producten die voldoen aan de hoogste standaarden in de bouwsector.

Eigenschappen

Aluminium modern

esthetiek in de hedendaagse architectuur. Met zijn slanke design, superieure sterkte en uitzonderlijke duurzaamheid is het de ideale keuze voor projecten die een moderne uitstraling vereisen. Dit profiel biedt niet alleen een minimalistische schoonheid maar garandeert ook hoge energie-efficiëntie en onderhoudsgemak. Perfect voor zowel binnen- als buitentoepassingen, het moderne aluminium profiel is de toekomst van bouw en design.

Aluminium steel look

Het aluminium steellook profiel combineert de elegante uitstraling van traditioneel staal met de geavanceerde eigenschappen van aluminium. Dit profiel is ontworpen om een slanke, industriële esthetiek te bieden, terwijl het profiteert van aluminium’s lichtheid, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Het is een uitstekende keuze voor het creëren van grote glaspartijen met slanke lijnen, waardoor een ruimtelijk gevoel met veel natuurlijk licht wordt gecreëerd. Ideaal voor zowel moderne woningen als commerciële gebouwen, biedt het steellook profiel een perfecte mix van stijl, prestatie en efficiëntie.

BEKIJK OOK: ONZE KUNSTSTOF RAMEN

Verken de uitgebreide mogelijkheden van kunststof en verrijk uw projecten met onze duurzame, veelzijdige kunststof oplossingen. Perfect voor een breed scala aan toepassingen, onze producten combineren functionaliteit met esthetiek. Klik hier om meer te ontdekken en laat u inspireren door de innovatie die kunststof te bieden heeft.

Kozijnen voor al jouw zakelijke behoeften

Bij WNDW zijn we gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige kozijnen voor zakelijke klanten. Onze kozijnen combineren esthetische vormgeving met duurzaamheid, zodat je verzekerd bent van een product dat zowel mooi als functioneel is.

Inspiratie voor jouw volgende project

Ontdek enkele van onze recente projecten voor verschillende tevreden klanten. We hebben gewerkt aan kozijnen van aluminium en kunststof materiaal, die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en functioneel.