Kunststof ramen

Productfoto’s

Previous slide
Next slide

Makkelijk in te bouwen

Door de uitstekende bouwkwaliteit zijn al onze profielen makkelijk in te bouwen.

Beschikbaar met veiligheidsglas

Kan worden geleverd met thermisch behandeld veiligheidsglas

Levertijd

De gemiddelde levertijd is 4 tot 6 weken

Inspiratie brochure

De kunststof ramen van WNDW zijn van de allerbeste kwaliteit. De ontelbare ontwerp opties maken deze ramen geschikt voor elke situatie.

Ontdek onze kunststof kozijnen met verdiepte en vlakke profielen, ideaal voor elk project. Onze producten bieden duurzaamheid, weerbestendigheid, en verbeterde energie-efficiëntie, perfect voor elke bouwstijl. Kies voor kwaliteit en innovatie met onze esthetisch veelzijdige en functionele kozijnen, ontworpen om aan de hoogste bouwstandaarden te voldoen.

Eigenschappen

Kunststof verdiept

Verdiept kunststof profiel combineert klassieke uitstraling met duurzaamheid, ideaal voor woningverfraaiing. Deze profielen zijn weerbestendig, onderhoudsarm en bieden uitstekende isolatie voor betere energie-efficiëntie. Kies voor de balans tussen traditionele esthetiek en moderne prestaties.

Kunststof vlak

Vlak kunststof profiel combineert moderne uitstraling met duurzaamheid, ideaal voor huis en tuin. Deze lichtgewicht en flexibele profielen zijn onderhoudsarm en behouden hun kleur. Ze bieden een strakke, moderne look, perfect voor langdurig esthetisch en functioneel gebruik.

BEKIJK OOK: ONZE ALUMINIUM RAMEN

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van aluminium voor jouw bouwprojecten. Verhoog de duurzaamheid en esthetiek met onze premium selectie aluminium producten. Ideaal voor diegenen die streven naar een combinatie van stijl, functionaliteit en lange levensduur. Klik hier en laat u inspireren door onze aluminium oplossingen.

Kozijnen voor al jouw zakelijke behoeften

Bij WNDW zijn we gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige kozijnen voor zakelijke klanten. Onze kozijnen combineren esthetische vormgeving met duurzaamheid, zodat je verzekerd bent van een product dat zowel mooi als functioneel is.

Inspiratie voor jouw volgende project

Ontdek enkele van onze recente projecten voor verschillende tevreden klanten. We hebben gewerkt aan kozijnen van aluminium en kunststof materiaal, die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en functioneel.