HORREN EN INSECTENWERING

Productfoto’s

Previous slide
Next slide

Makkelijk in te bouwen

Door de uitstekende bouwkwaliteit zijn al onze profielen makkelijk in te bouwen.

Beschikbaar met veiligheidsglas

Kan worden geleverd met thermisch behandeld veiligheidsglas

Levertijd

De gemiddelde levertijd is 4 tot 6 weken

Inspiratie brochure

Horren, ideaal als je geen zin hebt in ongenodigd bezoek.

Onze horren zijn ontworpen om het ultieme evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek te bieden, een must-have voor elke woning die frisheid en bescherming waardeert. Ze houden effectief ongewenste insecten buiten, terwijl ze zorgen voor een onbelemmerde luchtstroom, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat. Met hun slanke en subtiele ontwerpen integreren onze horren moeiteloos met elk raam- of deurkozijn, zonder afbreuk te doen aan het uitzicht of de stijl van uw huis. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen die weinig onderhoud vergen, waardoor ze een praktische en langdurige oplossing bieden voor comfortabel wonen.

Eigenschappen

BEKIJK OOK: ONZE ALUMINIUM RAMEN

Aluminium, perfect voor elk project. 

Kozijnen voor al jouw zakelijke behoeften

Bij WNDW zijn we gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige kozijnen voor zakelijke klanten. Onze kozijnen combineren esthetische vormgeving met duurzaamheid, zodat je verzekerd bent van een product dat zowel mooi als functioneel is.

Inspiratie voor jouw volgende project

Ontdek enkele van onze recente projecten voor verschillende tevreden klanten. We hebben gewerkt aan kozijnen van aluminium en kunststof materiaal, die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en functioneel.