Productfoto’s

Previous slide
Next slide

Makkelijk in te bouwen

Door de uitstekende bouwkwaliteit zijn al onze profielen makkelijk in te bouwen.

Beschikbaar met veiligheidsglas

Kan worden geleverd met thermisch behandeld veiligheidsglas

Levertijd

De gemiddelde levertijd is 4 tot 6 weken

Inspiratie brochure

Rolluiken, voor net dat kleine beetje extra.

Rolluiken zijn een populaire keuze voor degenen die op zoek zijn naar extra bescherming, isolatie en veiligheid voor hun huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waaronder aluminium en kunststof. Aluminium rolluiken zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kunststof rolluiken zijn licht van gewicht, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Onze rolluiken zijn eenvoudig te bedienen en bieden tegelijkertijd extra isolatie en energiebesparing. Kies voor rolluiken van topkwaliteit voor een comfortabele en veilige woning.

Eigenschappen

Kunststof rolluiken

Kunststof rolluiken zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze bieden extra isolatie, energiebesparing en veiligheid. Onze kunststof rolluiken zijn eenvoudig te bedienen en beschikbaar in verschillende stijlen. Kies voor kwaliteit en stijl met onze kunststof rolluiken.

Aluminium rolluiken

Aluminium voordeuren zijn stijlvol en duurzaam, en bieden extra veiligheid voor de woning. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn onderhoudsvriendelijk. Bovendien zorgen ze voor een hoge energie-efficiëntie. Kies voor kwaliteit en stijl met onze aluminium rolluiken.

EEN OVERZICHT VAN ONZE ALUMINIUM RAMEN

Aluminium voordeuren zijn stijlvol en duurzaam, en bieden extra veiligheid voor uw woning. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn onderhoudsvriendelijk. Bovendien zorgen ze voor een hoge energie-efficiëntie. Kies voor kwaliteit en stijl met onze aluminium voordeuren.

Kozijnen voor al jouw zakelijke behoeften

Bij WNDW zijn we gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige kozijnen voor zakelijke klanten. Onze kozijnen combineren esthetische vormgeving met duurzaamheid, zodat je verzekerd bent van een product dat zowel mooi als functioneel is.

Inspiratie voor jouw volgende project

Ontdek enkele van onze recente projecten voor verschillende tevreden klanten. We hebben gewerkt aan kozijnen van aluminium en kunststof materiaal, die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en functioneel.