VLIESGEVELS EN GEVELSYSTEMEN

Productfoto’s

Previous slide
Next slide

Makkelijk in te bouwen

Door de uitstekende bouwkwaliteit zijn al onze profielen makkelijk in te bouwen.

Beschikbaar met veiligheidsglas

Kan worden geleverd met thermisch behandeld veiligheidsglas

Levertijd

De gemiddelde levertijd is 4 tot 8 weken

Inspiratie brochure

Gevelsystemen, voor de échte projecten

Aluminium gevelsystemen staan aan de voorhoede van architecturale innovatie, perfect voor het creëren van indrukwekkende, duurzame gevels. Ons team werkt nauw samen met elk project om maatwerk en precisie te garanderen, waarbij we de unieke visie van elke klant tot leven brengen. Deze systemen zijn niet alleen sterk en onderhoudsvriendelijk, maar ook esthetisch veelzijdig. Neem contact op om ons mee te laten kijken in jouw project.

Eigenschappen

BEKIJK OOK: ONZE ALUMINIUM RAMEN

Voor de situaties dat je geen gevelsysteem nodig hebt, zijn aluminium ramen en kozijnen erg goed te combineren, zodat het volledige project één geheel wordt.

Kozijnen voor al jouw zakelijke behoeften

Bij WNDW zijn we gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige kozijnen voor zakelijke klanten. Onze kozijnen combineren esthetische vormgeving met duurzaamheid, zodat je verzekerd bent van een product dat zowel mooi als functioneel is.

Inspiratie voor jouw volgende project

Ontdek enkele van onze recente projecten voor verschillende tevreden klanten. We hebben gewerkt aan kozijnen van aluminium en kunststof materiaal, die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en functioneel.